MarleenVisserMartinGroenewold2019WK1e slide1 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Bij Argus – dat dit jaar haar 60-jarig jubileum viert – wordt in meerdere klassen gespeeld. Er zijn inmiddels enkele tientallen inschrijvingen binnen maar wedstrijdleider Linda Gorter kan nog wel wat extra spelers en speelsters gebruiken; ook jeugd is van harte welkom!
Het plankjes- ofwel hardbat-tafeltennis is aan een opmars bezig. Dat komt door de eenvoud van het spel, dat geen ruimte laat voor extreme effect-services en spinballen. Hierdoor hebben ‘mindere’ spelers kans om te winnen van degenen die in hogere klassen uitkomen.
Bij de WUTTO-toernooien hoef je je batje niet mee te nemen. Die liggen op de tafel voor je klaar.

Als je mee gaat doen bij Argus, dan ben je verzekerd van een top-sfeer. Alles staat in het teken van het 60-jarig jubileum van de club. Je speelt heel veel partijen en dat voor de prijs van slechts € 6.
Voor de toppers: er is € 250 prijzengeld. Het mooie van de topklasse voor de andere spelers is dat men fantastisch tafeltennis te zien krijgt met lange rallies!

BELANGRIJKSTE FEITEN

Naam: 1e WUTTO Argus60 Open
Locatie: Sporthal De Borgstee, Dorpshuisweg 36, 9617 BN Harkstede
Datum: zondag 26 april, vanaf 9.30 uur (finales omstreeks 18.00 uur)
Bat & ballen: Vigor-plankjes en 40 mm ballen
Toernooileider: Linda Gorter, tel. 06-50881430
Inschrijven: Via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OEFENBAT BESTELLEN?
Wil je een eigen batje aanschaffen om te kunnen oefenen, dan kan dat al voor het bescheiden bedrag van € 10 inclusief verzending. Je kunt bats bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dat geldt trouwens ook voor de oefen-schuurpapierbats!

Op de foto (van Henk Hommes): Annemarie Zijnstra, wereldkampioene van de WUTTO en bestuurslid van de NTTB-afdeling Noord.