MarleenVisserMartinGroenewold2019WK1e slide1 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

* Argus zondag (hardbat): Michael-Stefan Keller
* Nordhorn zondag (schuurpapier): Reginald Kraaijenbrink

Zondag vond in het kader van het 60-jarig bestaan van TTV Argus het eerste WUTTO-toernooi plaats. Er waren bijna in Harkstede bijna 50 deelnemers, wat voor een eerste keer goed is. Michael-Stefan Keller - de Duitse 'Mister WUTTO' - was de beste. Als tweede geplaatst klopte hij nummer 1 Arnoud Meijer in de finale.

Op de derde plaats eindigde Peter Zwama van TTV Assen. De speler uit de derde divisie versloeg de Nederlandse 'Mister WUTTO' Jos Wynands. De halve finale was voor beiden een primeur. Insiders hadden al voorspeld dat Zwama prima met een hardbat overweg kon. Jos Wynands haalt vaak kwartfinales, maar dit was voor de speler uit Elburg, die tegenwoordig ook in de NTTB-competitie met een hardbat speelt, de eerste keer dat hij de laatste vier haalde.

Eindstand
1. Michael-Stefan Keller (Duitsland)
2. Arnoud Meijer (Hilversum)
3. Peter Zwama (Assen)
4. Jos Wynands (Harderwijk)

NORDHORN: REGINALD IS BACK !

Zaterdag werd er in de Duitse plaats Nordhorn een WUTTO-toernooi met hardbats gehouden. Yohan Lecomte werd hier eerste. Op de tweede plaats eindigde de Duitser Fabian Grothe en gedeeld derde werd Matthieu Wegh. De speler van Taverzo was dichtbij de finale, maar in de beslissende vijfde game moest hij toch afhaken.
Lecomte was ook een van de grote favorieten op zondag, toen er met schuurpapier werd gespeeld. Hij bereikte inderdaad de finale, maar hierin moest hij zijn meerdere erkennen in Reginald Kraaijenbrink. Zeer positief dat de enthousiaste 'Viking' weer terug is in het WUTTO-circuit!

Op de foto van links naar rechts de toppers in Harkstede Arnoud Meijer (2e), Michael Stefan Keller (1e) en Peter Zwama (3e).