MarleenVisserMartinGroenewold2019WK1e slide1 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

De komende weken vinden in het kader van het 3e WUTTO Grand Prix Circuit in binnen- en buitenland weer meerdere WUTTO-toernooien plaats. Bij WUTTO-toernooien wordt gespeeld met een plankje. Deelnemers hoeven geen eigen batje mee te nemen, want ze zijn beschikbaar in de zalen.
Over het algemeen wordt er gespeeld met het welbekende VIGOR-bat (plank met korte noppen), maar soms wordt er ook gespeeld met een schuurpapierbat.
Dit zijn de Nederlandse toernooien tot en met 30 mei.

* 26 april: 1e WUTTO ARGUS60 OPEN
wuttobatDit is een groots opgezet enkelspeltoernooi in het kader van het 60-jarige bestaan van Argus in het Groningse Harkstede. Er wordt aanstaande zondag gespeeld in sportcentrum De Borgstee. Er wordt begonnen in (grote) groepen, zodat iedereen gegarandeerd veel partijen kan spelen.
Het toernooi begint om half 10 en is rond de klok van 18 uur klaar.
Voor de toppers is er € 250 prijzengeld. Het bijzondere hierbij is dat niet per definitie de ‘bekende’ plankspelers met de hoofdprijzen aan de haal gaan. ‘Instappers’ in het hardbat-tafeltennis zijn vaak verrassend goed!
Wil je nog meedoen, neem dan zo snel mogelijk contact op met organisator LINDA GORTER via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-50881430.

* 2 mei: 4e WUTTO STEDE BROEC OPEN
wuttobatIn de prachtige speelzaal van Stede Broec aan de Raadhuislaan in Grootebroek vindt jaarlijks een zeer succesvol hardbat-toernooi plaats. De organisatie (André Olivier, Tom Buijsman, Arthur Koomen) staat garant voor een prima toernooi, waarin met VIGOR-bats gespeeld wordt in enkel- en dubbelspel. In de hoogste klasse enkelspel is prijzengeld, respectievelijk 75, 50 en 25 euro.
Er wordt vanaf 10 uur gedubbeld en rond de klok van 14 uur gaat het enkelspel van start. De prijsuitreiking vindt ongeveer 18 uur plaats.
Inschrijven kan nog steeds! TOM BUIJSMAN kun je bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan komt alles goed.

* 9 mei: 3e WUTTO SVE OPEN
wuttobat‘Utrecht’ is middels SVE ook een traditie op het gebied van planken aan het opbouwen. Dit jaar is alweer het derde toernooi dat wordt gehouden in de fraaie, eigen accommodatie aan de Loevenhoutsedijk.
Er wordt gespeeld in het enkelspel. Voor ‘uitslapers’ heeft dit toernooi als voordeel dat het pas om 12 uur van start gaat. Rond de klok van 19 uur wordt dan de laatste bal geslagen.
Voor deelname of info mail je naar JAN BRUINS via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

15 mei: 3e WUTTO EDR OPEN
sandpaperIn het kader van het EDR-toernooi – een heerlijk toernooi in het noorden van het land – wordt er voor de derde maal ook weer ‘geplankt’. Dat gebeurt met basic schuurpapierbats.
De plaats van handeling is sportcomplex De Zon in Klazienaveen. Er wordt gespeeld tussen 9.30 en 18 uur.
Als je nog mee wilt doen, dan kan dat. Er is nog ruimte in het schema. Neem dan contact op met organisator BEROLD RONDE via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-15000757.

16 mei: 3e WUTTO HERCULES OPEN
blauw bat 2Dit toernooi (met blauwe schuurpapierbats) wordt van oudsher georganiseerd door Jos Heusschen en de absolute hardbatcrack Reginald Kraaijenbrink. Het is een bijzonder leuk toernooi in de Bosboomstraat in Terborg, dat altijd weer absolute toppers trekt.
Er wordt gespeeld tussen 10 en 18 uur.
Interessant voor de toppers is het prijzengeld, respectievelijk 250, 150 en 50 euro.
Inschrijven kan via REGINALD: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

23 mei: 3e WUTTO SHOT HARDBAT OPEN
wuttobatTTV Shot in Soest is een club met een fantastische WUTTO-organisatie. Dat hebben de afgelopen toernooien wel bewezen. De SHOT-toernooien trekken altijd veel deelnemers. Er komen ook buitenlanders op af. Vorig jaar is waarschijnlijk de mooiste finale van alle WUTTO-toernooien in Soest gespeeld, tussen Arnoud Meijer en Yohan Lecomte.
Wie nog mee wil doen aan het toernooi in de Di Lassostraat in Soest kan het beste zo snel mogelijk contact opnemen met RENÉ DE GIER via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-51108345.

30 mei: 6e WUTTO MIDSTARS OPEN
wuttobatNa de WUTTO Hilversum Open (inclusief het officiële WUTTO-WK) is het toernooi van Midstars het oudste van Nederland in WUTTO-verband. Het toernooi wordt gehouden tussen 10 en 19 uur.
Bij Midstars, dat onder de naam Klimaatgroep Stars de eredivisie probeert te halen, is er van oudsher als ‘uitje’ een grote belangstelling voor hardbat-tafeltennis. Er zijn altijd veel deelnemers en de sfeer – met feest na! – aan de Coendersweg in Middelstum is altijd geweldig.
Bij Midstars wordt in meerdere klassen gespeeld. Hierover kan organisator WOUTER FOKKENS je veel meer vertellen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan wel 06-13452807.