MarleenVisserMartinGroenewold2019WK1e slide1 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

 
In het toernooi is plek voor maximaal 64 deelnemers. Er wordt gespeeld in een meerkampvorm, gevolgd door knock-out rondes. Zoals gebruikelijk bij de WUTTO-toernooien wordt er prijzengeld beschikbaar gesteld. Voor de winnaar van de A-klasse is dit € 100; de verliezend finalist ontvangt € 50.
 
Deelname aan het toernooi kost € 7,50. Het inschrijfgeld dient van tevoren overgemaakt te worden. Betalen op de dag van het toernooi kan ook, maar dan betaal je € 2,50 extra. Het toernooi begint om 10.00 uur; de finales zijn gepland om uiterlijk 17.00 uur.
 
Inschrijven kan via www.shot.nl, waar je ook alle details over het toernooi vindt. Heb je nog vragen, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Wil je nog terugkijken naar het toernooi van vorig jaar? Bekijk dan de spannende finale tussen Arnoud Meijer (foto) en Yohan Lecomte of bekijk de algemene filmpjes op ons YouTube kanaal. Beiden finalisten zullen op 23 mei weer van de partij zijn!
 
Graag tot ziens op 23 mei,
 
SHOT Toernooicommissie
Rob Houtgast, Paul Roest, René Rietveld, René de Gier