MarleenVisserMartinGroenewold2019WK1e slide1 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Een primeur in België. Voor het eerst werd daar een plankentoernooi gehouden in het kader van het 3e WUTTO Grand Prix Circuit 2015. In Perwez, nabij Brussel, waren 43 deelnemers, die elkaar sportief naar het leven stonden. Toen de rook was opgetrokken, bleek dat Yohan Lecomte was blijven bovendrijven.

De Fransman, die afgelopen jaar de sterkste was bij SHOT Soest, bleef tijdens de 1e WUTTO Perwez Open in de finale de Belg Jacques Pietquin met 3-2 de baas. Op de derde plaats eindigde Michael-Stefan Keller uit Duitsland. Als vierde finishte de Belg Vincent Lotte.

Oranje werd vertegenwoordigd door Jos Wynands en Kelvin Heemstra. Beiden bereikten het hoofdtoernooi.

Binnenkort worden de nieuwe ranglijsten gepubliceerd en daaruit blijkt dat Michael-Stefan Keller – een geweldige stimulator van het WUTTO-tafeltennis – bovenaan staat op Jaarranglijst 2015 en hij heeft tevens de mondiale top 10 in zicht.

Het volgende WUTTO-toernooi is op 28 februari, opnieuw in België. Wie daar aan mee wil doen, kan het beste een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..