MarleenVisserMartinGroenewold2019WK1e slide1 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

1. Paul van de Leur
2. Vincent Lenders
3. Rino Alberts
4. Michael Steffen Keller (GER)
5. Kelvin Heemstra
6. Jorg Smeets
7. Yohan Lecomte (FRA)
8. Harvengt David (BEL)
9.  Matthieu Wegh
10. Kang´ethe Njoroge
11. Sander Gelderman
12. Dominique Watrin
13. Roel Roumen
14. Freek Smeets
15. Mark Mooijekind
16. Marc Creemers
17. Gontarczyk Eddy (FRA)
18. Jos Wynands
19. Yorick van Teeseling
20. Daan Sliepen
21. Rick Smeets
22. Bart Schmitz
23. Siri Hollman

Rino Alberts, zelf de organisator, speelt mee. Hij is een opkomende eredivisiespeler maar tevens een uitstekende hardbat-tafeltennisser. Samen met Vincent Lenders was hij al Nederlands dubbelkampioen. Rino is zelf een favoriet voor de winst maar de echt grote kanshebber is de Fransman Yohan Lecomte, die al diverse WUTTO-toernooien won in Nederland en België.

Andere bekende 'plankers': de Duitser Michael Stefan Keller (winnaar bij De Veluwe), Kelvin Heemstra (op het WUTTO-WK winnaar van de B-klasse), Matthieu Wegh (samensteller van de ranglijsten), Jos Wynands (zie 11 vragen aan...) en Yorick van Teeseling (een promotor van hardbat-tafeltennis).

Maar bij elk WUTTO-toernooi blijkt dat er spelers komen bovendrijven van wie je dat niet 1 2 3 verwacht had. Wat gaan bijvoorbeeld Daan Sliepen en Paul van de Leur (oud-topspeler en nu Westa-voorzitter) doen? We zijn razend benieuwd!

Als je nog wilt meedoen, stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar Rino: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op de foto Rino (links) en Vincent, toen ze in 2013 bij Stede Broec Nederlands dubbelkampioen van de WUTTO waren geworden.